Merchandiser kombinerat med innesälj

Vi växer och behöver utöka vår personalstyrka med en merchandiser som även kan kombineras med en innesäljsroll. Som anställd hos oss ges du möjligheten att utveckla ditt intresse för ekologiska livsmedel, hållbarhet och klimatfrågor, genom nära kontakt med våra säljare och uppdragsgivare. För att passa in hos oss tror vi att du är väldigt stimulerad av försäljning och gillar att jobba i butiksmiljö.

Vi tror att du har följande egenskaper:

Ett stort engagemang för försäljning och är positiv samt trivs med ett högt tempo.
God planeringsförmåga och är självständig.
Erfarenhet av plock och exponering i butik, inom dagligvaruhandeln eller från övriga detaljhandeln är meriterande.

 

Dina arbetsuppgifter:

I första hand butiksplock och andra uppdrag i butiker i Norra Stockholm, Uppsala och Norrtälje. Det finns även en möjlighet att kombinera tjänsten som innesäljare på vårt kontor på Stora Essingen.

Körkort B och egen bil är ett krav

Som anställd hos Ekologiska Säljbolaget ges du möjlighet att arbeta med uppdragsgivare och kollegor i Sveriges första och enda säljbolag som enbart jobbar med ekologiska varumärken. Den snabbaste växande delen inom dagligvaruhandeln och Foodservice.

Tjänsten är en timanställning och körkort är ett krav.

 

Låter det spännande? Skicka in din ansökan till jobb@ekologiskasaljbolaget.se. För mer information om företaget och våra uppdragsgivare, gå in på vår hemsida: www.ekologiskasaljbolaget.se

Vid frågor om tjänsten maila till karolina@ekologiskasaljbolaget.se

 

————————————————————————————————————————————————-

Ekologiska Säljbolaget startade 2010 och arbetar enbart med ekologiska varumärken. Verksamheten är inriktad mot dagligvaruhandeln och foodservice. Säljkåren inom dagligvaruhandeln bearbetas av en säljchef, 8 distriktansvariga säljare, 2 innesäljare och 9 merchandisers. Säljorganisationen inom foodservice består av en försäljningschef, en KAM privata kedjekunder och en anbudsstrateg. Totalt är vi 25 anställda.