Merchandiser till Skåne

Vi söker nu en merchandiser som vill jobba med butiksplock i Skåne. Som anställd hos oss ges du möjligheten att utveckla ditt intresse för ekologiska livsmedel, hållbarhet och klimatfrågor, genom nära kontakt med våra säljare samt uppdragsgivare. För att passa in hos oss tror vi att du är väldigt stimulerad av försäljning och gillar att jobba i butiksmiljö.

Vi tror att du har följande egenskaper:

Ett stort engagemang för försäljning, är positiv och trivs med ett högt tempo.
God planeringsförmåga och är självständig.
Har erfarenhet av plock och exponering i butik, inom dagligvaruhandeln eller från övriga detaljhandeln.
Dina arbetsuppgifter:

Hantera butiksplock och andra uppdrag i butiker inom ICA, Coop, Axfood och Bergendahls. Vår viktigaste roll är att aktivt hjälpa butikerna att sälja mer ur butiken och genom att lyfta fram samt synliggöra ekologiska produkter. Du rapporterar direkt till säljkoordinator och har tät kontakt säljaren för distriktet.

Körkort B och egen bil är ett krav

Tjänsten avser vid behov och är en timanställning.

 

Låter det spännande? Skicka in din ansökan till jobb@ekologiskasaljbolaget.se.

För mer information om företaget och våra uppdragsgivare, gå in på vår hemsida: www.ekologiskasaljbolaget.se

Vid frågor om tjänsten maila till karolina@ekologiskasaljbolaget.se

 

Ekologiska Säljbolaget startade 2010 och arbetar enbart med ekologiska varumärken. Vi är totalt 25 anställda och verksamheten är inriktad mot dagligvaruhandeln och foodservice. Säljkåren inom dagligvaruhandeln bearbetas av en säljchef, 8 distriktansvariga säljare, 2 innesäljare och 9 merchandisers. Säljorganisationen inom foodservice består av en försäljningschef, en KAM privata kedjekunder och en anbudsstrateg. Vi är Sveriges enda säljbolag med enbart ekologiska produkter och tillsammans vill vi göra skillnad.