Merchandiser till södra Stockholm

Vi söker nu en merchandiser som vill jobba med butiksplock i Södra Stockholm. Som anställd hos oss ges du möjligheten att utveckla ditt intresse för ekologiska livsmedel, hållbarhet och klimatfrågor, genom nära kontakt med våra säljare samt uppdragsgivare. För att passa in hos oss tror vi att du är väldigt stimulerad av försäljning och gillar att jobba i butiksmiljö.

Vi tror att du har följande egenskaper:

Ett stort engagemang för försäljning, är positiv och trivs med ett högt tempo.
God planeringsförmåga och är självständig.
Har erfarenhet av plock och exponering i butik, inom dagligvaruhandeln eller från övriga detaljhandeln.

Dina arbetsuppgifter:

Hantera butiksplock och andra uppdrag i butiker inom ICA, Coop, Axfood och Bergendahls. Vår viktigaste roll är att aktivt hjälpa butikerna att sälja mer ur butiken och genom att lyfta fram samt synliggöra ekologiska produkter. Du rapporterar direkt till ansvarig för merchandisers och har tät kontakt säljaren för distriktet.

Körkort B och egen bil är ett krav

Tjänsten avser deltid och går att utforma efter dina önskemål. Trivs du med att planera och ansvara över din egen tid tror vi att dethär är ett perfekt jobb för dig.

 

Låter det spännande? Skicka in din ansökan till jobb@ekologiskasaljbolaget.se.

För mer information om företaget och våra uppdragsgivare, gå in på vår hemsida: www.ekologiskasaljbolaget.se

Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig för merchandisers, Karolina Petersson, karolina@ekologiskasaljbolaget.se

 

Ekologiska Säljbolaget startade 2010 och arbetar enbart med ekologiska varumärken. Vi är totalt 28 anställda och verksamheten är inriktad mot dagligvaruhandeln och foodservice. Säljkåren inom dagligvaruhandeln bearbetas av en säljchef, 9 distriktansvariga säljare, 1 innesäljare och 12 merchandisers. Säljorganisationen inom foodservice består av en försäljningschef, en KAM privata kedjekunder och en anbudsstrateg. Vi är Sveriges enda säljbolag med enbart ekologiska produkter och tillsammans vill vi göra skillnad. 

 


Vi behandlar personuppgifter på ett säkert sätt efter Europeiska unionens allmänna dataskyddsförordning, GDPR. Vid rekrytering sparar vi din ansökan i sex månader
för att kontakta dig om en motsvarande tjänst skulle dyka upp. Genom att skicka din ansökan ger du ditt samtycke till att vi får behandla de personuppgifter som
behövs för en rekryteringsprocess. Om du önskar att vi raderar dessa omedelbart efter rekryteringen är avslutad eller om du har funderingar kring hur dina personuppgifter
behandlas så svarar vi gärna på frågor via mejl och telefon. Klicka här för mer information om hur vi hanterar personuppgifter. 
Next Post
Up next