Vi söker merchandisers för butiksplock!

Stimuleras du av försäljning och har ett intresse av ekologiska och hållbara livsmedelsprodukter? Om du dessutom gillar att jobba i butiksmiljö och söker ett deltidsjobb att kombinera med dina studier eller ett annat deltidsjobb så tror vi att du kan vara rätt person.

Om tjänsten
Du kommer att utföra butiksplock och andra uppdrag i butiker inom de stora kedjorna på dagligvaruhandeln. För att passa in hos oss tror vi att du är positiv, ansvarstagande och flexibel. Vår viktigaste roll är att aktivt hjälpa butikerna att sälja mer ur butiken och genom att lyfta fram samt synliggöra ekologiska produkter. Möjlighet finns att kombinera tjänsten med demo-uppdrag.
Du rapporterar direkt till ansvarig för merchandisers och har tät kontakt med säljaren för distriktet.

Placering:
Vi söker nu merchandisers till som vill jobba med butiksplock till följande orter:
– Stockholm/Norrort
– Örebro
– Uppsala

 

Tjänsten avser deltid ca 8 timmar/vecka

Körkort och tillgång till egen bil är ett krav

 

 

Låter det spännande? Skicka in din ansökan till jobb@ekologiskasaljbolaget.se och märk din ansökan med Merchandiser följt av den stad du bor i.

För mer information om företaget och våra uppdragsgivare, gå in på vår hemsida: www.ekologiskasaljbolaget.se

 

 

Ekologiska Säljbolaget startade 2010 och arbetar enbart med ekologiska varumärken. Vi är totalt 28 anställda och verksamheten är inriktad mot dagligvaruhandeln och foodservice. Säljkåren inom dagligvaruhandeln bearbetas av en säljchef, 9 distriktansvariga säljare, 1 innesäljare och 12 merchandisers. Säljorganisationen inom foodservice består av en försäljningschef, en KAM privata kedjekunder och en anbudsstrateg. Vi är Sveriges enda säljbolag med enbart ekologiska produkter och tillsammans vill vi göra skillnad. 

Next Post
Up next