Overnight oats
juni 18, 2019 4 portioner Frisk och syrlig är den här gröten som du förbereder på kvällen och bara plockar ut ur kylskåpet på morgonen. Det blir också så vackert att varva bär, frön och havre i olika lager i glasburkarna. … Grodda bönor
juni 18, 2019 Man kan grodda mängder av frön och baljväxter. De som passar extra bra är: Adzukibönor, Mungbönor, Gröna Linser, Kikärter och Sojabönor. Groddar av kikärter och sojabönor ska förvällas innan de serveras SÅ GÖR DU … Så kokar du ett perfekt ris
juni 4, 2019 Beräkna drygt 0,5 dl per person. En regel är att ta 1 del ris och 2 delar vatten. Kokar du många portioner så kan du dra ner lite på vattenmängden. Koka upp och låt det sedan koka på så svag värme … Blomkålsbowl
juni 4, 2019 4 portioner En bowl där krispiga blomkålsknyten får spelar huvudrollen. Blomkålen marineras snabbt i en paprika- och vitlöksröra och gräddas sedan i ugnen. När de är klara kan man nästan tro att de är friterade. …