Ekoleveransen

Samordnade direktleveranser

Vi har nu skapat möjligheten för effektivare leveranser till dagligvaruhandeln genom samordnade direktleveranser av flera ekologiska varumärken.

Ekoleveransen är en ny grossist som arbetar med samordnade direktleveranser mot butiker inom dagligvaruhandeln. Ekologiska Säljbolaget har funnits i snart 10 år och tillsammans med Alt Grönt som är en etablerad grossist mot storkök har vi under våren 2020 lanserat Ekoleveransen. Genom att samla flera ekologiska varumärken på ett ställe blir det lättare för butiker att bredda sitt ekologiska sortiment då det annars krävs stora volymer för att nå fraktfri gräns vid leveranser från respektive varumärke.

Genom att samla flera ekologiska varumärken på samma order och leverans förenklar Ekoleveransen butikernas betalnings, beställnings- och orderflöde vid inköp från mindre samt unika varumärken. Med ekoleveransen blir det en order, en leverans och en faktura.

Kontakta oss för mer info eller lägg din order direkt via Stockfiller!

Om Ekoleveransen

Varumärken

Vårt sortiment består av flera ekologiska varumärken som inte är centralt listade.

Portföljen består av följande varumärken:

 • Saltå Kvarn
  Ekologiska och KRAV-märkta produkter med ett brett sortiment som med allt från mjöl, ris, juice, olivolja till snacks och torkad frukt.
   
 • Buy the Box
  Härliga hälsojuicer i enkla bag-in-box-förpackningar som är ekologiska, naturliga och svensktillverkade. Finns i smakerna äpple/ingefära, rödbeta och rödbeta/aronia.
   
 • Spicemaster
  Kryddor för matglada människor som vill ha det bästa inom ekologiska kryddor och smaksättare. Alltid fria från tillsatser, socker och salt.
   
 • Smiling
  Fair-trade och ekologiska snacks som nötter, torkad frukt och bars. Kort och gott schyssta produkter som är bra både för dig och för bonden.
   
 • Nordisk Råvara
  Från gråärt och gotlandslins till lupinbönor och quinoa framgår det på varje förpackning vem, vilket fält det kommer från, hur det producerats och varför det smakar så gott. Alla produkter är ekologiska och KRAV-märkta.
   
 • Torfolk Gård
  Ett familjeägt företag med den huvudsakliga verksamheten inom sylt, saft och marmeladtillverkning men odlar även grönsaker på friland.