Har du ett stort intresse för mat, är social och vill utvecklas inom hållbar och ekologisk mat? Om du dessutom bor i Stockholm, Göteborg eller Malmö tror vi att du kan vara rätt person!

Just nu söker vi personer som brinner för att laga hållbar mat, är utåtriktade och tycker om försäljning. Tjänsten innebär att bjuda på smakprover på uppdrag från de varumärken som vi jobbar med i livsmedelsbutiker.

För att passa i rollen tror vi att du gillar att laga mat, är noggrann, ansvarstagande och tycker om träffa människor. Som ambassadör och demopersonal hos oss blir du en del av ett härligt gäng som jobbar för att lyfta och tillgängliggöra ekologisk mat. Inför varje uppdrag får du en introduktion gällande varumärken och produkter samt stöttning av ansvarig säljare. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av event, butik eller restaurang.

Vi har redan börjat planera uppdragen som startar i augusti så skicka in din ansökan redan idag.

Arbetstiderna kan variera utifrån uppdrag och visst kvällsarbete kan förekomma.

Välkommen med ditt CV och personliga brev tilljobb@ekologiskasaljbolaget.se märk din ansökan med "Demopersonal" och den stad du bor i, t.ex Demopersonal Stockholm.