Uppdragsgivare

Gemensam värdegrund är vår nyckel till framgång!

Vi samarbetar med uppdragsgivare där de minsta är nästintill nystartade och de största har funnits i flera år. Vilka produkter våra uppdragsgivare erbjuder varierar också vilket bidrar till en bred produktportfölj där vi alltid kan erbjuda våra kunder flera alternativ.

Gemensamt för våra uppdragsgivare är att alla brinner för högklassig och ekologisk mat och, precis som oss, delar vi ett engagemang om att utveckla det egna varumärket och den ekologiska marknaden.

Inför ett nytt uppdrag är det viktigt att vi delar värdegrund och strävar mot samma mål – att göra skillnad!

Saltå Kvarn

Vad naturen ger och inget annat.

Sedan starten 1964 har Saltå kvarn arbetat med ekologiska- och KRAV-märkta livsmedel. Det började med brödbak i en liten källare och en egen kvarn. Idag hittar du även ris, juice, pasta, olivolja, bönor, torkad frukt, nötter, glutenfria produkter och mycket mer i deras sortiment. Ekologiskt smakar mer! Alla Saltå Kvarns produkter kommer från ekologiska jordbruk. Odlingen och förädlingen av råvarorna sker på ett naturligt och varsamt sätt, vilket bidrar till att slutprodukten smakar så mycket mer!

http://saltakvarn.se

galleri/saltaa-logo

Smiling

Bra för dig, bra för bonden.

Smiling gick från universitetsuppsats till företag och erbjuder schyssta Fairtrade-märkta och ekologiska produkter så som nötter, torkad frukt, bars och juicer. 

Genom att välja Smiling bidrar du till att skapa rättvisa villkor, lokala arbetstillfällen och entreprenörskap i odlingsländerna. Kort och gott schyssta produkter som är bra både för dig och för bonden.

https://www.smiling.se/

galleri/ug-smiling-logotyp-smiling-logotyp

Eguale

Eguale är en åsikt, ett varumärke med attityd, vars främsta egenskap inte bara är den goda smaken på kaffet, chokladen och teet, utan de tydliga värderingarna. Eguale förmedlar visionen om en handelskedja som är schysst för alla inblandande. Från jordbrukaren, kaffeodlaren, teplockaren och kakaobonden till slutkonsumenten. Och schysst mot kommande generationer genom hänsyn till vår miljö. Alla Eguales produkter är därför 100% ekologiska och 100 % fair trade. Det kompromissar Eguale aldrig med.

https://www.eguale.se/

galleri/1559723007_eguale-svart

Superfruit

Superfruit är en av nordens ledande varumärken inom Supermat. I deras nya varumärke Superfruit Foods hittar du produkter som gojibär, chiafrön, granola, snacks och färdiga rawfoodmixar. Sedan starten 2007 har de levererat supermat med fokus på näring och kvalitet för en modern och aktiv livsstil. Superfruit Foods erbjuder naturliga och ekologiska produkter av högsta kvalitet, med garanterat ursprung och utan onödiga tillsatser.

https://www.superfruit.com/

galleri/1559723002_ug-superfruit-foods-logo-black

Nordisk Råvara

Vi öppnar dörren till Sveriges nya matkultur

Tillsammans med Nordisk Råvara drivs vi av övertygelsen att vi ska odla mer av det vi själva äter. Genom samarbete med odlare runtom i Sverige tar vi klivet in i en ny svensk matkultur med traditionella och otraditionella grödor odlade på ett skonsamt sätt.

Nordisk Råvara erbjuder allt från gråärt och gotlandslins till lupinbönor och quinoa där det på varje förpackning framgår vem, vilket fält det kommer från, hur det producerats och varför det smakar så gott.

https://nordiskravara.se/

galleri/ug-nordisk-raavara

YiPin

YiPin är ett familjeföretag som började sin resa 1998 när de kom till Sverige hela vägen från Beijing. Baserat på ett recept som gått i arv hos familjen började de tillverka egen tofu hemma i köket och varje person som smakade ville ha mer.

Idag sker tillverkningen i en fabrik i Vallentuna och sortimentet består av både smaksatt och naturell tofu där färska ingredienser från väst möter tillverkningskonsten från öst. Yi Pin betyder högsta kvalitet vilket varumärket uppfyller genom att erbjuda proteinrika, ekologiska tofu-produkter.

https://www.yipin.se/

galleri/ug-yipin-logo-med-offvit

Grön Ko

Hållbarhet från gård till gaffel

Det som började som en passion för god mat utan hemligheter har växt till Grön Ko Café & Saluhall i Värmlandsbro och deras egna kök beläget i Karlstad. I Karlstad tillagas färdigmat förhand med naturliga råvaror från deras ekologiska gård i Mässvik, granngårdar eller noga utvalda producenter. Med en unik förpackning som bevarar smak och näring gör Grön Ko det enkelt att äta en vällagad måltid utan tillsatser och konserveringsmedel.

https://www.gronko.se/

galleri/gk-massvik-gard-logga-btransparent-fbrun-tsvart

Svegro

Smaker som växer

Familjeföretaget Svegro grundades år 1960 och har sedan start varit noga med att hushålla med resurser så som vatten, energi och förpackningar. Odlingen med sallat och örter i växthusen på Färingsö är ekologisk och KRAV-certifierad.

Utöver hållbarhet så är smak och kvalitet i fokus när Svegro utvecklar nya produkter så som kallrörd Örtpesto.

http://svegro.se/

galleri/svegro-logo-gron

Falköpings Mejeri

Falköpings Mejeri är en ekonomisk förening som ägs av ca 200 lantbrukare. Med mjölkråvara som är 100% från Sverige värnar Falköpings Mejeri om ursprunget och tar hänsyn till samhället, naturen och framtida generationer.

Hela Sveriges grillost
Vi välkomnar Falköpings Mejeri's nytillskott som är en svensk ekologisk grillost med sydeuropeiska influenser. Passar lika bra att både grilla och steka som tillsammans med en fräsch sallad.

Se hela sortimentet på http://www.falkopingsmejeri.se

galleri/1620819597_falkoeping-logo

Spicemaster

Med naturen, människan och smaksinnet i fokus.

Spicemaster gör kryddor för matglada människor som vill ha det bästa inom ekologiska kryddor och smaksättare. Allt för att njuta optimalt av det rika utbud som finns  i naturen, oförädlat eller förädlat enligt nya och gamla traditioner. Som dessutom har naturens och människans bästa i fokus

http://www.spicemaster.se/

galleri/spicemaster-logga

Dig/Get Raw

Junk-free snacks

Dig/Get Raw är ett svenskt snacksföretag som tillverkar snacks gjorda på naturliga, ekologiska och veganska ingredienser – som inte har något att dölja.

Bara riktigt gott!
Produkterna är rena utan tillsatser.
Det ska gå att äta hälsosamt, utan att någonsin behöva kompromissa med smaken.

https://www.dig.se/

galleri/logga