Uppdragsgivare

Gemensam värdegrund är vår nyckel till framgång!

Vi samarbetar med uppdragsgivare där de minsta är nästintill nystartade och de största har funnits i flera år. Vilka produkter våra uppdragsgivare erbjuder varierar också vilket bidrar till en bred produktportfölj där vi alltid kan erbjuda våra kunder flera alternativ.

Gemensamt för våra uppdragsgivare är att alla brinner för högklassig och ekologisk mat och, precis som oss, delar vi ett engagemang om att utveckla det egna varumärket och den ekologiska marknaden.

Inför ett nytt uppdrag är det viktigt att vi delar värdegrund och strävar mot samma mål – att göra skillnad!

Saltå Kvarn

Vad naturen ger och inget annat.

Sedan starten 1964 har Saltå kvarn arbetat med ekologiska- och KRAV-märkta livsmedel. Det började med brödbak i en liten källare och en egen kvarn. Idag hittar du även ris, juice, pasta, olivolja, bönor, torkad frukt, nötter, glutenfria produkter och mycket mer i deras sortiment. Ekologiskt smakar mer! Alla Saltå Kvarns produkter kommer från ekologiska jordbruk. Odlingen och förädlingen av råvarorna sker på ett naturligt och varsamt sätt, vilket bidrar till att slutprodukten smakar så mycket mer!

http://saltakvarn.se/

galleri/saltaa-logo

Eguale

Eguale sortiment av kaffe, te och choklad är ekologiskt och fair trade sedan 1976.

Eguale är en åsikt, ett varumärke med attityd, vars främsta egenskap inte bara är den goda smaken på kaffet, chokladen och teet, utan de tydliga värderingarna. Eguale förmedlar visionen om en handelskedja som är schysst för alla inblandande. Från jordbrukaren, kaffeodlaren, teplockaren och kakaobonden till slutkonsumenten. Och schysst mot kommande generationer genom hänsyn till vår miljö. Alla Eguales produkter är därför 100% ekologiska och 100 % fair trade. Det kompromissar Eguale aldrig med.

https://eguale.se/

galleri/1559723007_eguale-svart

Messob

Messob - ett familjeföretag från Uppsala

Messob producerar granola och grötgryn på det hälsosamma och hållbara fullkornet Teff.

Teff rankas idag som ett av världens näringsrika fullkorn, det glutenfria kornet är rik på mineraler så som järn, zink och magnesium. Teff innehåller även hög andel av protein. Ett superkorn som ger dig en bra start på dagen!

Messob är först i Sverige med att utveckla granola och grötgryn gjord på fullkornet Teff.

https://messob.se

galleri/logga

Chewfolk

Plastfria tuggummin - tillverkade i Sverige. 

Chew Folk är plastfria tuggummin är tillverkade med naturlig gummibas från sapodillaträdet som är biologiskt nedbrytbar. Många vanliga tuggummi är gjorda med en plastgummibas, som kan ta nästan 100 år att bryta ned, Chew Folks tuggummin kan brytas ned på bara ett par månader. 

Tuggummin i 3 olika smaker tillverkas i Chew Folks tuggummifabrik i Stockholm, Sveriges enda & minsta tuggummifabrik.

https://chewfolk.com

galleri/chewfolk-logga

YiPin

Vi är YiPin – tofun från Sverige 

YiPin är ett familjeföretag som började sin resa 1998 när de kom till Sverige hela vägen från Beijing. Baserat på ett recept som gått i arv hos familjen började de tillverka egen tofu hemma i köket och varje person som smakade ville ha mer.

Idag sker tillverkningen i en fabrik i Vallentuna och sortimentet består av både smaksatt och naturell tofu där färska ingredienser från väst möter tillverkningskonsten från öst. Yi Pin betyder högsta kvalitet vilket varumärket uppfyller genom att erbjuda proteinrika, ekologiska tofu-produkter.

http://yipin.se/

galleri/logga-dvh

Grön Ko

Hållbarhet från gård till gaffel

Det som började som en passion för god mat utan hemligheter har växt till Grön Ko Café & Saluhall i Värmlandsbro och deras egna kök beläget i Karlstad. I Karlstad tillagas färdigmat förhand med naturliga råvaror från deras ekologiska gård i Mässvik, granngårdar eller noga utvalda producenter. Med en unik förpackning som bevarar smak och näring gör Grön Ko det enkelt att äta en vällagad måltid utan tillsatser och konserveringsmedel.

http://gronko.se/

galleri/gk-massvik-gard-logga-btransparent-fbrun-tsvart

Svegro

Smaker som växer

Familjeföretaget Svegro grundades år 1960 och har sedan start varit noga med att hushålla med resurser så som vatten, energi och förpackningar. Odlingen med sallat och örter i växthusen på Färingsö är ekologisk och KRAV-certifierad.

Utöver hållbarhet så är smak och kvalitet i fokus när Svegro utvecklar nya produkter så som kallrörd Örtpesto.

http://svegro.se/

galleri/svegro-logo-gron

Falköpings Mejeri

Hela Sveriges grillost

Vi välkomnar Falköpings Mejeris nytillskott som är en svensk ekologisk grillost med sydeuropeiska influenser. Passar lika bra att både grilla och steka som tillsammans med en fräsch sallad.

Falköpings Mejeri är en ekonomisk förening som ägs av ca 200 lantbrukare. Med mjölkråvara som är 100% från Sverige värnar Falköpings mejeri om ursprunget och tar hänsyn till samhället, naturen och framtida generationer. 

http://falkopingsmejeri.se/

galleri/1620819597_falkoeping-logo

DAVA Foods

Ekologiska ägg & hampaprodukter

DAVA Foods erbjuder fantastiska ägg från eko höns och hampaprodukter - en växtbaserad proteinkälla. 

Historian går tillbaka till 1982, då grundaren Håkan Andersson etablerade företaget "Svenska Lantägg" på Hassle-Säby gård utanför Mariestad i Västergötland. Den första leveransen av äggprodukter skickades från den nybyggda produktionsanläggningen i Skara 1987, där produktionsanläggningen och packeriet idag är förenade.

DAVA Foods Sveriges anläggningar är certifierade enligt IFS, ISO 14001 och KRAV.

http://davafoods.se

galleri/dava-logga

Bärta

En planetnyttig smaksensation från Sverige 

Bärta är en 100% naturlig fermenterad svensk ekologisk ärta. Bärta är lättsmält, full med vegetabiliska proteiner och rik på fibrer.

Allt började några trappor upp i en lägehet i Stockholm. Där djupdök Pia Qvarnström i konsten att fermentera, och idéen om Bärta var född. Idag är vi den svenska veganska mattillverkaren för alla som hungrar efter god, hälsosam och hållbar mat.

Bärta tillverkas av Swedish Temptations AB. Ärtorna odlas i Sverige och fermenteras till kulinariska läckerheter i vårt produktionskök i Karlshamn.

http://bärta.se/

galleri/baerta-logotyp-v22

Nordisk Råvara

Vi öppnar dörren till Sveriges nya matkultur

Tillsammans med Nordisk Råvara drivs vi av övertygelsen att vi ska odla mer av det vi själva äter. Genom samarbete med odlare runtom i Sverige tar vi klivet in i en ny svensk matkultur med traditionella och otraditionella grödor odlade på ett skonsamt sätt.

Nordisk Råvara erbjuder allt från gråärt och gotlandslins till lupinbönor och quinoa där det på varje förpackning framgår vem, vilket fält det kommer från, hur det producerats och varför det smakar så gott.

https://nordiskravara.se/

galleri/ug-nordisk-raavara