Uppdragsgivare

Gemensam värdegrund är vår nyckel till framgång!

Vi samarbetar med uppdragsgivare där de minsta är nästintill nystartade och de största har funnits i flera år. Vilka produkter våra uppdragsgivare erbjuder varierar också vilket bidrar till en bred produktportfölj där vi alltid kan erbjuda våra kunder flera alternativ.

Gemensamt för våra uppdragsgivare är att alla brinner för högklassig och ekologisk mat och, precis som oss, delar vi ett engagemang om att utveckla det egna varumärket och den ekologiska marknaden.

Inför ett nytt uppdrag är det viktigt att vi delar värdegrund och strävar mot samma mål – att göra skillnad!

Saltå Kvarn

Vad naturen ger och inget annat.

Sedan starten 1964 har Saltå kvarn arbetat med ekologiska- och KRAV-märkta livsmedel. Det började med brödbak i en liten källare och en egen kvarn. Idag hittar du även ris, juice, pasta, olivolja, bönor, torkad frukt, nötter, glutenfria produkter och mycket mer i deras sortiment. Ekologiskt smakar mer! Alla Saltå Kvarns produkter kommer från ekologiska jordbruk. Odlingen och förädlingen av råvarorna sker på ett naturligt och varsamt sätt, vilket bidrar till att slutprodukten smakar så mycket mer!

http://saltakvarn.se

gallery/ug-salta-kvarn-logga

Spicemaster

Med naturen, människan och smaksinnet i fokus.

Spicemaster gör kryddor för matglada människor som vill ha det bästa inom ekologiska kryddor och smaksättare. Allt för att njuta optimalt av det rika utbud som finns  i naturen, oförädlat eller förädlat enligt nya och gamla traditioner. Som dessutom har naturens och människans bästa i fokus

http://www.spicemaster.se/

gallery/ug-spicemaster-logo

Eguale

Eguale är en åsikt, ett varumärke med attityd, vars främsta egenskap inte bara är den goda smaken på kaffet, chokladen och teet, utan de tydliga värderingarna. Eguale förmedlar visionen om en handelskedja som är schysst för alla inblandande. Från jordbrukaren, kaffeodlaren, teplockaren och kakaobonden till slutkonsumenten. Och schysst mot kommande generationer genom hänsyn till vår miljö. Alla Eguales produkter är därför 100% ekologiska och 100 % fair trade. Det kompromissar Eguale aldrig med.

https://www.eguale.se/

galleri/1559723007_eguale-svart

Superfruit

Superfruit är en av nordens ledande varumärken inom Supermat. I deras nya varumärke Superfruit Foods hittar du produkter som gojibär, chiafrön, granola, snacks och färdiga rawfoodmixar. Sedan starten 2007 har de levererat supermat med fokus på näring och kvalitet för en modern och aktiv livsstil. Superfruit Foods erbjuder naturliga och ekologiska produkter av högsta kvalitet, med garanterat ursprung och utan onödiga tillsatser.

https://www.superfruit.com/

galleri/1559723002_ug-superfruit-foods-logo-black

Berga Bruk

Med innovativa drycker gjorda av ekologiska svenska äpplen och bär erbjuder Berga Bruk läskande drycker i olika smaker. Musten tillverkas genom att äpplen pressas och blandas med pressade bär, ingefära eller citroner där det enda sockret som används är sötman från äpplena.

Följ med på en törstsläckande resa hos Berga Bruk med lekfulla etiketter och 100% ekologiskt innehåll utan tillsatt socker.

http://bergabruk.se/

galleri/ug-berga-bruk-logga

YiPin

YiPin är ett familjeföretag som började sin resa 1998 när de kom till Sverige hela vägen från Beijing. Baserat på ett recept som gått i arv hos familjen började de tillverka egen tofu hemma i köket och varje person som smakade ville ha mer.

Idag sker tillverkningen i en fabrik i Vallentuna och sortimentet består av både smaksatt och naturell tofu där färska ingredienser från väst möter tillverkningskonsten från öst. Yi Pin betyder högsta kvalitet vilket varumärket uppfyller genom att erbjuda proteinrika, ekologiska tofu-produkter.

galleri/ug-yipin-logo-med-offvit

GetRaw

GET RAW är ett svensk familjeföretag som skapades av mor och dotter hemma i köket 2013.

GET RAW vill förändra snackshyllan! Ut med det som är onaturligt gott och in med det som är NATURLIGT GOTT, det mår vi bra av!

Snacksen är gjorda på naturliga ingredienser och är helt fria från tillsatser. De är också ekologiska, veganska, glutenfria och fria från raffinerat socker. Sa vi förresten att de är grymt goda? Perfekta att ha i fickan när sötsuget faller på eller magen kurrar.

galleri/getraw-logo

Smiling

Bra för dig, bra för bonden.

Smiling är ett ganska nytt varumärke på den svenska marknaden som erbjuder schyssta Fairtrade-märkta och ekologiska produkter såsom nötter, bars, juicer och nu även crusch dryck. 

Genom att välja Smiling bidrar du till att skapa rättvisa villkor och lokala arbetstillfällen i odlingsländerna. Kort och gott schyssta produkter som är bra både för dig och bonden!

https://www.smiling.se/

galleri/ug-smiling-logotyp-smiling-logotyp

Nordisk Råvara

Vi öppnar dörren till Sveriges nya matkultur

Tillsammans med Nordisk Råvara drivs vi av övertygelsen att vi ska odla mer av det vi själva äter. Genom samarbete med odlare runtom i Sverige tar vi klivet in i en ny svensk matkultur med traditionella och otraditionella grödor odlade på ett skonsamt sätt.

Nordisk Råvara erbjuder allt från gråärt och gotlandslins till lupinbönor och quinoa där det på varje förpackning framgår vem, vilket fält det kommer från, hur det producerats och varför det smakar så gott.

https://nordiskravara.se/

galleri/ug-nordisk-raavara