Varje dag besöker vi butiker och kunder både inom foodservice och dagligvaruhandeln.

I måndags var Jimmy i vårt foodservice-gäng på besök hos Uppsala Kommun där de provlagade en god lunch med tofu från Yipin. Det serverades bland annat Carbonara med rökt tofu som blev väldigt uppskattad och tofuwok med salladslök och groddar.

Längre söderut i Malmö befann sig Fia och byggde en gavel med Yipin medan Malin i Stockholm bland annat lyfte ut snacks från Saltå Kvarn på fina exponeringsplatser. Veckan fortsatte även med mässa hos Martin Servera i Stockholm där vi serverade goda smakportioner med mango och jordgubbar från Magnihill tillsammans med Saltå Kvarns havregryn tillsammans med kvarg. Samtidigt besökte Leif som ansvarar för foodservice Mathems nya anläggning i södra Stockholm och diskuterade vårt samarbete.

Oavsett om vi bygger distribution i hyllan eller genomför en aktivitet hos våra kunder så har vi ett gemensamt mål där vi vill öka andelen eko och lyfta hållbara livsmedel.

Vi ger inte upp förrän hållbar mat är en självklarhet. 🌿